Pointing Out Way Practice Day

SATURDAY, DECEMBER 15th, 2018 | OFFERED LIVE VIA ZOOM


IMG_7050-Edit.jpg

Schedule for Practice Day, December 15th Mountain Standard Time

8:30am - Zoom Room Opens

9:00am - 10:40am - Session One (1 hour, 40 minutes)

10:40am - 11:00am - Break (20 Minutes)

11:00am - 12:40pm - Session Two (1 hour, 40 minutes)

12:40pm - 2:40pm - Lunch Break (Two hours)

2:40pm - 4:20pm - Session Three (1 hour, 40 minutes)

4:20pm - 4:40pm - Break (20 minutes)

4:40pm - 6:00pm - Session 4 (1 hour, 20 minutes)

Please join Dr. John Churchill for a full day of Spacious Freedom. 

Available to all practitioners who have attended at least one Level 1 Pointing Out Way Retreat, members of the global sangha will gather via Zoom to deepen the practice of the core disciplines of Refuge, Guru Yoga, Calm/Staying, Emptiness, and the Mahamudra View of One Taste and Non-Meditation.

The format for the day will mimic the style of the week-long retreats. There will be multiple sitting sessions with pointing out instructions and individual guidance and feedback from John. 

Tuition: $108

Time: 9:00am-6:00pm MST

Location: Offered via Zoom



Important Registration Information

Please note: Times listed are Mountain Standard Time.


Save the Dates….Upcoming Practice Days in 2019

February 17th Live from Durham, North Carolina, Via Zoom (9-1:30 EST) $70

May 11th Live from Boulder, Colorado, Via Zoom